Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου

  


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στο Μέγαρο Μουσικής στην παρουσίαση των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική του βιβλίου για παιδιά και γονείς "Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου, σε εικονογράφηση Μαρίας Μανουρά. 


Μια πλειάδα ομιλητών και συγκεκριμένα ο Δρ ψυχολογίας και ειδικής αγωγής Μίλτος Καρβούνης, καθηγητής ΕΑΠ-ΠΑΔΑ και σύμβουλος εκπαίδευσης, η Δρ γνωσιακής νευροεπιστήμης και ειδικός ΑΙ και γλώσσας Λίλιαν Μπαλατσού, η εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας και δημοσιόγραφος Τάνια Χριστοδούλου, βραβευμένη δις για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και η Δρ ψηφιακής εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου γενική διευθύντρια CSI institute & Cyber X ανέπτυξαν εύστοχα με συντονίστρια την δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασαν κατά τρόπο ευσύνοπτο και ενδιαφέροντα τις αρετές του βιβλίου. Αξιοσημείωτη η παρουσία των δύο συγγραφέων, του ιδρυτή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου ε.ά. Μανώλη Σφακιανάκη και της συμβούλου ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτριας και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Διονύσου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Εύης Βουκελάτου.
 
Οι παρουσίες πολλές μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, τον δημοσιογράφο, υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιώργο Αυτιά, τον διευθυντή του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής, Αλέξανδρο Χαρκιολάκη, την ζωγράφο Ειρήνη Βαλλιάνου, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Διονύσου της Ε.Σ.Ε. με την εγγονή της κ.ά.
 
Η φωτογραφία είναι του γιού της Εύης Βουκελάτου, Μάξιμου.