Τα μεγάλα τραγούδια του σινεμά με τη ΜΑΝΤΩ και το Yiorgos Fakanas Group

 


 

Οι γνωστές και αδιαμφισβήτητα υψηλού επιπέδου φωνητικές ερμηνείες της Μαντώς, έρχονται σήμερα να συμπορευθούν με το σπουδαιότερο Jazz-Fusion group της χώρας μας, το YFG  (Yiorgos Fakanas Group).

 Όλο αυτό σε μία μουσική συναυλία όπου θα ακουστούν τα σπουδαιότερα Τραγούδια του παγκόσμιου σινεμά και όχι μόνο.

Η κεντρική ιδέα αυτών των παραστάσεων είναι ένα ταξίδι στις μουσικές και κυρίως στα τραγούδια που έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα τον κινηματογράφο αλλά και τις καρδιές όλων μας.

Θα ακουστούν κομμάτια όπως  : CabaretMeglio Stasera (the Pink Panther), Let it beSkyfall (James Bond), Memories (Cats), I dont know how to love Him (Jesus Christ Superstar), Calling you (καφέ Μπαγκντάτ), I sing the body electric (Στον πυρετό της Δόξας), The Rose (το Τριαντάφυλλο), και άλλα μεγάλα τραγούδια, που θα γεμίσουν τις αισθήσεις του κοινού με όμορφες αναμνήσεις εξαιρετικών και βραβευμένων ταινιών.

Οι γνωστές μελωδίες θα εναρμονίζονται με τις νέες ενορχηστρώσεις του Φακανά, ενώ οδηγός θα είναι οι ερμηνείες της Μαντώς, σε έναν τραγουδιστικό ρόλο που αναδεικνύει τις εκπληκτικές δυνατότητες της φωνής της που τις έχουμε γνωρίσει από τις επιτυχίες της, στις προηγούμενες δεκαετίες.

Μία συναυλία με φως, αντίδοτο σε ότι σκοτεινό συμβαίνει γύρω μας.

 Συμμετέχουν : ΜΑΝΤΩ : Τραγούδι - Δημήτρης Παπαδόπουλος : trumpet - Sam Marlieri : tenor sax - Ilia Samsonov : baritone sax - Sami Amiri : piano - Γιώργος Φακανάς : bass - Μένιος Πασιαλής : drums.      -  Ενορχηστρώσεις : Γιώργος Φακανάς Επικοινωνία : Άντζυ Νομικού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 3, 10, 17 και 18 Νοεμβρίου ’23     ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΑΘΗΝΑ΄ Live:  Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ –

ΤΗΛ. 2104813605  -  Προπώληση:   https://www.more.com/music/moviesongs/