Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ της Ε.Σ.Ε. σας προσκαλούν στην πρώτη πολιτιστική εορτή του 2023 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ

  

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και  η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ της Ε.Σ.Ε. σας προσκαλούν στην πρώτη πολιτιστική εορτή του 2023  την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ όπου θα παρουσιασθούν οι εκδόσεις των βραβευμένων σεναρίων, θεατρικών έργων και στίχων των διαγωνισμών του 2022 από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά.

Θα αναγνωσθούν βραβευμένοι στίχοι αλλά και ποιήματα μελών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε από ηθοποιούς, μέλη της Λέσχης αλλά και τους ίδιους τους στιχουργούς. Το ποιητικό ιντερλούδιο θα ανοίξει με ανάγνωση ποιημάτων του μέλους της Ε.Σ.Ε. Θάνου Τσάμπρα.

Στη συνέχεια η Συντονιστική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Νάσο Παπαστάθη, Αναστασία Βούλγαρη και τον Σπύρο Σταθάτο αφού συστήσει την Καλλιτεχνική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Αυγερινό Σουλόπουλο, Ειρήνη Μακαρώνα και Παύλο Ανδριά θα παρουσιάσει ευσύνοπτα το πρόγραμμα δράσης της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Θα ακολουθήσει δεξίωση