Σήμερα η πρεμιέρα της εκπομπής "Ερασιτέχνες Άνθρωποι" με την Τζένη Κοσμίδου στον μαγικό Dreamcity Radio

 


Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 21:00 – 22:00 η εκπομπή, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio κάνει τη πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν.

Η νύχτα απλώνει το περίτεχνο πέπλο της κάνοντας τα πάντα να φαντάζουν μαγικά. Ερασιτέχνες άνθρωποι όλοι μας, αφηνόμαστε στα χέρια της για ένα μοναδικό λυρικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, αφιερώσεις, σκέψεις και στιγμές.

  Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

   Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 21:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πρώτο λυρικό ταξίδι της φετινής σεζόν.

 

Ακούστε το τραγούδι της εκπομπής Darkon Feat. Tzeni Kosmidou - Erasitexnes Anthropoi(Original Mix)