Την Κυριακή 21 Αυγούστου όλοι στην Εθελοντική Αιμοδοσία στο Όριο Αυλωναρίου

  Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 από τις 9:00 έως τις 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Οριού αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας.
Στηρίζουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ορίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου.
Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται!
Δίνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο μας γινόμαστε κομμάτι μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης. Μιας αλυσίδας που φροντίζει για την υγεία και τη ζωή πλήθους συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα.
Η αλυσίδα των αιμοδοτών στηρίζει ανθρώπους όλων των ηλικιών από μικρά παιδιά μέχρι υπερήλικες. Στη θέση αυτών των ανθρώπων που σήμερα έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθούμε και εμείς οι ίδιοι ή κάποιο πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο.
Δίνοντας λίγο από το αίμα μας με μια απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία, η οποία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, κάνουμε ένα μεγάλο δώρο αγάπης σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη σήμερα, αλλά και στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα που μπορεί να βρεθούμε στην ίδια θέση αύριο.
Διαθέτοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο μας προσφέρουμε το πιο πολύτιμο δώρο, το πιο σπάνιο αγαθό σε έναν συνάνθρωπο μας. Το δώρο της υγείας, ακόμη και της ίδιας της ζωής!
Μη διστάζετε! Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη! Σε λίγα λεπτά γίνεστε ο ήρωας ενός συνανθρώπου μας, που στα μάτια σας βλέπει την ελπίδα, την αγάπη και την ανθρωπιά.
Στηρίξτε την Εθελοντική Αιμοδοσία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ορίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου.
Ελάτε την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 από τις 9:00 έως τις 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Οριού και μέσα σε λίγα λεπτά γίνετε ο ήρωας των συνανθρώπων μας που σας έχουν ανάγκη!
Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19
*👍Ο κάθε εθελοντής αιμοδότης τα πρέπει να φέρει μαζί του την κάρτα αιμοδοσίας του αν έχει και να γνωρίζει απαραίτητα το ΑΜΚΑ του.
-👉Να είναι υγιείς και να έχει ηλικία από 18 ~ 63 ετών.
-✌️Να μην κάνει χρήση φαρμάκων (DEPON- ΑΣΠΙΡΙΝΗ….κ.λ.π.) για 3 ημέρες.
-✌️ Να μην πάρει το χάπι του θηλοειδή το πρωί της αιμοδοσίας
-✌️ Να μην πάρει χάπι για χοληστερίνη και πίεσης από την ποιουμένη ημέρα
-👌Και να μην καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ
Τηλέφωνο πληροφοριών: :
6948367737 - Φάλαρη Μαρία ( τράπεζα Ορίου)
6975577343 - Μαρούλης Σπύρος (τράπεζα Αυλωναρίου)