Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα "Στα όρια" παρουσιάζει το "Λεύτερο Ζευγάρι"

  


 Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Στα όρια” παρουσιάζει το θεατρικό έργο “Λεύτερο Ζευγάρι”. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία, γραμμένη από ένα διάσημο ζευγάρι. Τον Ιταλό νομπελίστα συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Ντάριο Φο και τη σύζυγό του, την ηθοποιό Φράνκα Ράμε. Η διαχρονική κωμωδία, ‘Ένα ελεύθερο Ζευγάρι” μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Μπάκα έρχεται να σας θέσει ερωτήματα. Ερωτήματα που θα ταράξουν τα γαλήνια νερά της καθημερινότητας!

«Πόσο ανοιχτή μπορεί να είναι μια σχέση;» «Γιατί κάποιος δε μπορεί να έχει και σύζυγο και ερωμένη»; «Τι γίνεται όταν οι όροι μέσα στο ζευγάρι αντιστρέφονται»; «Τα κοινωνικά στερεότυπα και η ταξική πολιτική κατάστασή επηρεάζουν τη δομή της σχέσης;» Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα έρχονται να μας απαντήσουν οι ήρωες τους οποίους ενσαρκώνουν η Μαρία Φάλαρη, ο Πάνος Χαρίλας και ο Δημήτρης Κόκκος.

Μια ξεχωριστή κωμωδία που μέσα από έντονα χιουμοριστική ατμόσφαιρα θίγει το διαχρονικό θέμα της περιπέτειας που αποτελεί ο Έρωτας και η συμβίωση για τα ζευγάρια όλων των εποχών. Η γλώσσα του έργου αν και γράφτηκε πριν από αρκετά χρόνια είναι σύγχρονη και σε συνδυασμό με τον έντονο ρυθμό της παρασύρει το κοινό σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι.

Ταυτότητα παράστασης

Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου

Ωρα 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 14 ετών

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Οριου Ευβοίας

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε

Σκηνοθεσία: Άγγελος Μπάκας

 

Ερμηνεύουν: Μαρία Φάλαρη, Πάνος Χαρίλας, Δημήτρης Κόκκος

 

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του Covid 19