“Ερασιτέχνες Άνθρωποι” με την Τζένη Κοσμίδου, “Βαδίζοντας προς τον αληθινό εαυτό μας”

  


  Την Τρίτη 24 Μαΐου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι μια ιδιαίτερη μουσική διαδρομή  προς τον αληθινό εαυτό μας. 

    Ξεχωριστά τραγούδια που ξυπνούν ιστορίες της νύχτας, σκέψεις και μοναδικές στιγμές που μας οδηγούν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στο προσωπικό μας μονοπάτι.

    Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα. Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Την Τρίτη 24 Μαΐου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι “Βαδίζοντας προς τον αληθινό εαυτό μας".