“Ερασιτέχνες Άνθρωποι” με την Τζένη Κοσμίδου "Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χρήστος Θηβαίος Vol 2"


 Την Τρίτη 14 Απριλίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και  τον Χρήστο Θηβαίο.

Υπέροχα τραγούδια των δύο αγαπημένων μας καλλιτεχνών, σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν σε κόσμους τέχνης και φαντασίας. Τραγούδια που ξυπνούν σκέψεις, ιδιαίτερες στιγμές και ιστορίες της νύχτας που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας. 

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τρίτη 14 Απριλίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι…