Επετειακή Εκδήλωση της ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Δέκα χρόνια πολιτιστικών δράσεων για όλους

 


 Μια ιδιαίτερη επετειακή εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 17.00, εορτάζοντας τα δέκα χρόνια πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων που σηματοδότησαν το άνοιγμά της στο ευρύ κοινό ανά την επικράτεια.

Μια βραδιά αφιερωμένη στους χαρισματικούς ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν και στήριξαν με θέρμη αυτές τις δράσεις, στον ζήλο και την προσφορά μιας «δράκας» αφοσιωμένων μελών της Ένωσης, αλλά και σε όλους, όσοι συμμετείχαν ή συνέβαλαν σε αυτές, καθώς η αγάπη του κοινού για την τέχνη έδωσε στους ανθρώπους της ΕΣΕ τη δύναμη να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τα σοβαρά εμπόδια της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας και να συνεχίσουν να προτείνουν στους φίλους τους, συνεχώς, νέες δημιουργικές διεξόδους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των βραβείων στους διακριθέντες του διαγωνισμού συγγραφής μικρού μήκους με θέμα το 1821, ενώ ακολούθως η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος θα τιμήσει τα μέλη της Σταύρο Αβδούλο, Δημήτρη Σοφιανόπουλο και Γιάννη Ξανθόπουλο χάρις στο ζήλο και τη φιλοτιμία των οποίων συνεχίζει να προσφέρει απρόσκοπτα πολιτιστικές δράσεις στους κατοίκους της χώρας.

Ξεχωριστό τόνο θα δώσουν και οι διακριθέντες στους διαγωνισμούς συγγραφής σεναρίων, θεατρικών και στίχων, οι οποίο θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν, ευσύνοπτα, το βραβευμένο έργο τους στους παριστάμενους.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Ιλίσια» (Μιχαλακοπούλου 25) και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.