"Ερασιτέχνες Άνθρωποι" με την Τζένη Κοσμίδου "Next Valentine Night""

 


Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένο σε εκείνους τους έρωτες, τους ξεχωριστούς, που γιορτάζουν καθημερινά με μόνη αφορμή την ύπαρξη τους.

Τραγούδια ιδιαίτερα που ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Ιστορίες αληθινού έρωτα. Ενός έρωτα που είτε έχει ανταπόκριση είτε όχι κατακλύζει καθημερινά το είναι των ανθρώπων, κάνοντας τους να γιορτάζουν πάντα. Να αισθάνονται ευλογημένοι που έχουν τη τύχη να βιώνουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που δεν έχει ανάγκη από την ημέρα του "Αγίου Βαλεντίνου" για να εκδηλωθεί στο έπακρο, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα του.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στην "Next Valentine Night"