Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης ΄΄Του κρασιού, του γλεντιού και.. της αποκριάς΄


 

Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης
«Του κρασιού, του γλεντιού και.. της αποκριάς»

 

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με καταγωγή από την πατρίδα του ελληνικού bel canto την Κεφαλονιά, σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στην αποκριά της Παλιάς Αθήνας.

Οι μελωδικοί τραγουδιστές με τις κιθάρες τους & τους εξαιρετικούς συνεργάτες-μουσικούς τους θα ερμηνεύσουν αγαπημένες καντάδες του κρασιού και του γλεντιού, αλλά και ορισμένα από τα ωραιότερα βαλσάκια, ταγκό και χαμπανέρες των σπουδαίων τραγουδιστών Γούναρη, Πολυμέρη & Μαρούδα που έγραψαν ιστορία.

Εμβληματικά τραγούδια της αυθεντικής αθηναϊκής αποκριάς όπως: Η Παλιά Αθήνα, Η Παλιά ταβέρνα, Ο Μπάρμπα-Γιάννης καντάτας, Πιες γλυκό κρασί, Το γελεκάκι που φορείς, Ακόμα ένα ποτηράκι, Της Κολομπίνας το φιλί, αλλά και τα περίφημα Αυτός ο Άλλος, Για μας κελαηδούν τα πουλιά, Εγώ θα κόψω το κρασί θα συνθέσουν το ρομαντικό φόντο του χθες, δοσμένο όμως με έναν σύγχρονο τρόπο μέσα από τις σημερινές ερμηνείες των εξαίρετων καλλιτεχνών.

Αφού, λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Cov-19, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος χοροεσπερίδες, η συναυλία αυτή θα αποτελέσει για τις φετινές απόκριες την τέλεια πρόταση για μουσική ψυχαγωγία.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ώρες παραστάσεων:

  • Απογευματινή: 17:00 – 18:30
  • Βραδινή: 19:00 – 20:30

Η διάρκεια κάθε παράστασης θα είναι μιάμιση ώρα χωρίς διάλειμμα.

Τιμές:

Γενική είσοδος: 20€

  • Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα & ο χώρος θα λειτουργήσει ως αμιγής
  • Παρακαλούμε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας λόγω περιορισμένων θέσεων

Διάθεση – Προπώληση εισιτηρίων: 

Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567

  • Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567. Ηλεκτρονική αγορά: 
  • Στην είσοδο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» 1 ώρα πριν την κάθε παράσταση.

Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 28 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη της καλής μουσικής». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το είδος του ελαφρού ελληνικού τραγουδιού που πρεσβεύουν.