Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαμπουάν & Conditioner με μέλι Σύρου και ελαιόλαδο από την Aegean Beauty

  

Τρεις φαρμακοποιοί της Σύρου, το 2016, ενώσαμε την αγάπη μας για τη πλούσια κυκλαδίτικη χλωρίδα με την επιστημονική μας γνώση και δημιουργήσαμε την Aegean Beauty S.A. Η εταιρεία μας παράγει φυσικά πιστοποιημένα καλλυντικά με πρώτες ύλες από βιοκαλλιεργητές των νησιών μας. Τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά ελεγμένα, με φυσικότητα έως 97%. Αντί νερού περιέχουν πλούσια εγχύματα από τα βότανα της σύστασής τους. Κατάλληλα για όλους και για παιδιά άνω των τριών ετών. Φιλικά προς το περιβάλλον, σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, δεν δημιουργούν επιβλαβή απόβλητα, δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Δεν περιέχουν parabens, SLES, silicones, Triclosan, Parafin oil, χημικά πρόσθετα. Διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και ξενοδοχεία.

Περισσότερες πληρoφορίες μπορείτε να βρείτε στο site μας: www.aegeanbeautyproducts.eu



Τα προϊόντα μας

 

Σαμπουάν με μέλι Σύρου                                                                                     

Με βασικό συστατικό το θυμαρίσιο μέλι της Σύρου, το οποίο περιέχει έως 89% ποσοστό παρουσίας γυρεόκοκκου θυμαριού,  θεωρείται η ελίτ του μελιού. Ιδανικό για συχνή χρήση και για όλους τους τύπους μαλλιών, το συμπυκνωμένο σαμπουάν Syros Honey περιέχει μέλι από επιλεγμένους μελισσοκόμους του νησιού της Σύρου και εκχύλισμα σπόρων Jojoba (S. chinensis). Έχει υπέροχο άρωμα και η σύνθεση με τις μοναδικές ιδιότητες του μελιού, σέβεται το τριχωτό της κεφαλής και το στέλεχος της τρίχας. Ενυδατώνει, θρέφει και μαλακώνει τα μαλλιά, διευκολύνοντας το χτένισμα, καταπραΰνει και ενυδατώνει το ερεθισμένο τριχωτό, προστατεύει από ερεθισμούς. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για όλους και για παιδιά άνω των τριών ετών.

Φυσικότητα: 95%

Συσκευασία: 300ml

Τιμή: 8,90€

 

Conditioner με μέλι Σύρου και ελαιόλαδο

Ενυδατική κρέμα-μάσκα περιποίησης,  ιδανική για συχνή χρήση για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει  συριανό μέλι και βιολογικό αιγαιοπελαγίτικο ελαιόλαδο, συνδυασμός που προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση. Η ελιά και ο καρπός της τρέφουν, προστατεύουν και θεραπεύουν. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και πολυφαινόλες, φυτικές ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, το ελαιόλαδο βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν τη χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και ζωντάνια. Το μέλι με τις αναπλαστικές του ιδιότητες χάρις στα αντιοξειδωτικά του και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, θεραπεύει τις φθορές κατά μήκος της τρίχας. Ιδανικό προϊόν για ταλαιπωρημένα, θαμπά ή ξηρά μαλλιά με κατεστραμμένες άκρες. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα κατά το στέγνωμα, το καθημερινό styling, αφήνοντας τα ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για όλους και για παιδιά άνω των τριών ετών.

 Φυσικότητα: 94%

Συσκευασία: 300 ml

Τιμή: 12,00€

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την

 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑinfo@aegeanbeautyproducts.eu