«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Στον κόσμο των αναμνήσεων»

  


Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι «Στον κόσμο των αναμνήσεων».

Μοναδικές μελωδίες που ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Αναμνήσεις που χαράχτηκαν βαθιά στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής μας.  Αναμνήσεις γεμάτες έντονα συναισθήματα, κρυφές σκέψεις και επιθυμίες που αφήνουν πάντα μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πιο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, στον κόσμο των αναμνήσεων.