«Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας» στο Kymi Palace στην πανέμορφη Παραλία Κύμης!

  


Το κουκλόσπιτο της Παραμυθοχώρας φοράει τα καλοκαιρινά του και σας προσκαλεί την Τετάρτη 11  Αυγούστου στις 21:00 στην καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου «Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας» στο Kymi Palace στην πανέμορφη Παραλία Κύμης!
 
Πρωταγωνιστές η Μελένια μια αξιαγάπητη εργατική μέλισσα, μια σοφή κουκουβάγια, ένα μαγικό ξωτικό των λουλουδιών, ένα περήφανο παγόνι και ένας παιχνιδιάρης παπαγάλος που επαναλαμβάνει ότι ακούει!
Μία χαρούμενη παράσταση, με πλήθος διαδραστικών κομματιών που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους μεταλαμπαδεύσει μηνύματα για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, την αξία της μάθησης, της οικογένειας, της φιλίας, του σεβασμού και της συγνώμης!
 
 
* Λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid – 19 οι καλοκαιρινές παραστάσεις της Παραμυθοχώρας, θα πραγματοποιηθούν με τη σκηνή σε απόσταση κάποιων μέτρων από τους μικρούς θεατές. Τα διαδραστικά κομμάτια της παράστασης θα πραγματοποιούνται τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα μέτρα που συνιστά το υπουργείο υγείας. Παρακαλούνται οι γονείς όπως διευκολύνουν την ορθή διεξαγωγή της εκδήλωσης