Σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου ο Σταυρος Πηλιχός στο Θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης!


  

Σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 21:00 ο Μορφωτικός, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κύμης φέρνει στο Θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης τον Αλιβεριώτη Καλλιτέχνη Σταύρο Πηλιχό. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης σε αυτό το τόσο ξεχωριστό Live θα μας χαρίσει για άλλη μια φορά στιγμές μουσικής μαγείας. Τίτλος αυτής της τόσο ξεχωριστής βραδιάς; "Μπλε Βράδια" όπως και η υπέροχη μπαλάντα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Oxygen.


Τους στίχους αυτού του τόσο ιδιαίτερου τραγουδιού που αγαπήθηκε από τη πρώτη μέρα από το κοινό υπέγραψε ο Νίκος Μωραΐτης, και τη μουσική ο Νίκος Μερτζάνος. Η συνάντηση τριών τόσο ταλαντούχων καλλιτεχνών ήταν αληθινά μαγική όπως μαγική θα ναι και η αποψινή βραδιά στην αγαπημένη μας Κύμη. Ο Σταύρος Πηλιχός έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους σε κόσμους ονειρεμένους που μόνο η τέχνη και η φαντασία μπορεί να μας ταξιδέψει.  

Απολαύστε την μπαλάντα "Μπλε Βράδια" 


Λίγα λόγια για τον αγαπημένο μας Σταύρο Πηλιχό

 

Ο Σταύρος Πηλιχός ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν από το «The Voice». Κοινό και κριτές κυριολεκτικά τον λάτρεψαν τόσο λόγο του μεγάλου ταλέντου του όσο και του ήθους που χαρακτήριζε κάθε του εμφάνιση.

Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Μυήθηκε στην μουσική από την προσχολική του ηλικία και εκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών σε πιάνο και φωνητική. Στα 18 του έφυγε από το νησί εκπληρώνοντας την μύχια επιθυμία του να ανακαλύψει τη δύναμη της επιστήμης. Γύρισε λίγα χρόνια αργότερα ως Μοριακός Βιολόγος και Γενετιστής, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει το προσωπικό του ταξίδι στη μουσική. Έκτοτε περιπλανιέται και στους δύο κόσμους (επιστήμης και μουσικής) κατακτώντας τους προσωπικούς του στόχους με επιμονή και πολλή δουλειά.

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας: Νίνα Γαλάνη

Διοργάνωση: Μορφωτικός, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κύμης

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

 

*Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλά που επιβάλει ο ΕΟΔΥ. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης στο τηλέφωνο  2222022011 

Ωρες: 10:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00  καθημερινά.