Τετάρτη 25 Αυγούστου "Ο Φρίξος το Δρακάκι" στον Κάραβο Αλιβερίου

  


Την Τετάρτη 25 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ολοκληρώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2021 με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό γεγονός για τους μικρούς μας φίλους! Στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου Αλιβερίου στις 21:00 το βράδυ θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μια διαδραστική, επιμορφωτική παράσταση κουκλοθέατρου από την Παραμυθοχώρα. Τίτλος αυτής "Ο Φρίξος το δρακάκι". 

     Κεντρικός ήρωας του έργου είναι ο Φρίξος ένας μικρός καλόκαρδος δράκος διαφορετικός από τους άλλους. Η καλοκάγαθη συμπεριφορά που τον διακρίνει, τον κάνει να μη γίνεται αποδεκτός απο τους υπόλοιπους μικρούς δράκος. Εξαιτίας της εμφάνισής του δε γίνεται αποδεκτός ούτε από τα υπόλοιπα πλασματάκια στο σχολείο μαγικών πλασμάτων.

    Ένα πολύ τρυφερό έργο εμπλουτισμένο με πλήθος χαρακτήρων, πρωτότυπη μουσική  και πολλά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα τα οποία σκοπό έχουν να προβάλουν την αξία της γνώσης, της αγάπης της φιλίας καθώς και να μεταλαμπαδεύσουν πλήθος μηνυμάτων κατά του σχολικού εκφοβισμού. Τους ήρωες ενσαρκώνουν η Τζένη Κοσμίδου, και η Αγγελική Κατσίκα. Η πρωτότυπη μουσική της παράστασης είναι μια δημιουργία του μουσικού παραγωγού, ηλεκτρονικής μουσικής, Darkon (Κώστα Νακόπουλου).

    Η παράσταση "Ο Φρίξος το δρακάκι" η οποία κάνει πρεμιέρα στον αγαπημένο μας Κάραβο Αλιβερίου είναι η πρώτη από μια σειρά ιστοριών με μυθικά πλάσματα που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους μεταλαμπαδεύσουν μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής. Οι κούκλες του κουκλοθέατρου της Παραμυθοχώρας είναι αυθεντικές τσέχικες κούκλες κουκλοθέατρου Moravska, φημισμένες στην Πράγα, χειροποίητες γαντόκουκλες και Μαριονέτες και γαντόκουκλες M&F Hands Creations. 

     Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σας προσκαλεί στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου Αλιβερίου, στην ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2021! 

 Μετά την παράσταση κουκλοθέατρου “Ο Φρίξος το Δρακάκι” θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σωματείο ‘Άγγελοι στη γη” για την ολοκλήρωση των εργασιών για τη διαμόρφωση της στέγης τους, στην αίθουσα που τους παραχωρήθηκε στην τοποθεσία “Πρινιάς” στο Αλιβέρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό!