Τρίτη 24 Αυγούστου ο Σταύρος Πηλιχός στον Κάραβο Αλιβερίου!

  


Την Τρίτη 24 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2021 με ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός! Στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου Αλιβερίου στις 21:00 το βράδυ θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μένα μοναδικό Live από τον αγαπημένο μας Σταύρο Πηλιχό! Μαζί του στα φωνητικά η Άννα Διονελη, η Χρυσα Πέππα και η Ζωή Γιάννουλη! Στην ορχήστρα τους οι:

Χρήστος Κουμουσης - Πιάνο
Γιάννης Ταυλάς - Κιθάρα - μπουζουκι
Τυμπανα - Σπυρος Λιγκωνης
Μπάσο - Γιάννης Γρυπαιος
Σαξόφωνο -Γιώργος Καστανος

Ο Αλιβεριώτης Σταύρος Πηλιχός ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν από το «The Voice». Κοινό και κριτές κυριολεκτικά τον λάτρεψαν τόσο λόγω του μεγάλου ταλέντου του όσο και του ήθους που χαρακτήριζε κάθε του εμφάνιση. Ο Σταύρος μυήθηκε στην μουσική από την προσχολική του ηλικία και εκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών σε πιάνο και φωνητική.

 

Η βραδιά θα είναι σίγουρα μαγική. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να γίνουν συνοδοιπόροι σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που σίγουρα θα χαραχτεί στη μνήμη όλων μας για καιρό.

    Τρίτη 24 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σας προσκαλεί στο πανέμορφο λιμάνι του Καραβου Αλιβερίου, στην συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2021! Ο αγαπημένος μας Σταύρος Πηλιχός θα μας ταξιδέψει σε υπέροχους λυρικούς κόσμους μουσικής και διασκέδασης! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.