"Περιπέτειες στο μαγεμένο βυθό της Παραμυθοχώρας” Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 21:00 στο Kymi Palace Hotel

 


  Ο Μπομπ Σφουγγαράκης έχει πάει διακοπές στο βυθό της Παραμυθοχώρας και έχει κάνει πολλούς καινούργιους φίλους!
 
   Ελάτε Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 21:00 στο Kymi Palace Hotel στη παραλία της Κύμης για να δείτε την ξεκαρδιστική, διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου “Περιπέτειες στο μαγεμένο βυθό της Παραμυθοχώρας” !
  
  Οι “Περιπέτειες στο μαγεμένο βυθό της Παραμυθοχώρας ” είναι μια σειρά αυτοτελών ιστοριών με ήρωες από το θαλάσσιο κόσμο και Guest Star σε ρόλο animater τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη!

   Οι παραστάσεις αυτές σκοπό έχουν πέρα από το να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους, να τους διαπαιδαγωγήσουν και να τους μεταλαμπαδεύσουν τη σημαντικότητα μεγάλων αξιών της ζωής όπως η φιλία, η γνώση, η ειλικρίνεια, η ισότητα, η μάθηση, η οικολογία, η αξία του σχολείου καθώς και η σημαντικότητα της προστασίας της φύσης!

 
* Λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid – 19 οι καλοκαιρινές παραστάσεις της Παραμυθοχώρας, θα πραγματοποιηθούν με τη σκηνή σε απόσταση κάποιων μέτρων από τους μικρούς θεατές. Τα διαδραστικά κομμάτια της παράστασης θα πραγματοποιούνται τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα μέτρα που συνιστά το υπουργείο υγείας. Παρακαλούνται οι γονείς όπως διευκολύνουν την ορθή διεξαγωγή της εκδήλωσης