Εταιρεία Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΜΠΕΚΟΣ, πρώτη και με διαφορά!

 



 Η εταιρεία  Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΜΠΕΚΟΣ με έδρα το Βέλος Αλιβερίου βρίσκεται κοντά σας από το 2008 και δίνει την απάντηση σε κάθε σας ανάγκη. Ο επαγγελματισμός και η άψογή εξυπηρέτηση όλα αυτά τα χρόνια την έχουν κατατάξει πρώτη και με διαφορά στις καρδιές του κόσμου της νότιας Εύβοιας.



   Η αγάπη του κόσμου που καθημερινά επισκέπτεται και εμπιστεύεται την εταιρεία είναι η ανταμοιβή για την συνέπεια και την συνεχή προσπάθεια παροχής μοναδικών ποιοτικών υπηρεσιών.

   Η εταιρεία  Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΜΠΕΚΟΣ, μέσα από αξιόπιστους τεχνικούς – εργαστηριακούς ελέγχους και μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων σας αναδεικνύει τη πραγματική εικόνα της κατάστασης τους.



   Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βέλος Αλιβερίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ελέγχους συστήματος ανάρτησης, συστήματος πέδησης, φώτων, καυσαερίων καθώς και οπτικούς ελέγχους. Όλα αυτά σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να δώσει απάντηση σε κάθε σας απορία και λύση σε κάθε σας ανάγκη.



  Πότε όμως πρέπει να γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο αυτοκίνητο και τη μηχανή σας;

   Ο αρχικός τεχνικός έλεγχος για επιβατικά Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες σε αυτοκίνητα που περνούν για πρώτη φορά ΚΤΕΟ διενεργείται 4 χρόνια από την ακριβή ημερομηνία πρώτης αδείας τους όπως αυτή αναγράφεται στο έντυπο της άδειας κυκλοφορίας.



   Ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος για Ι.Χ. επιβατικά, αφορά στα οχήματα που έχουν περάσει τουλάχιστον μια φορά ΚΤΕΟ στο παρελθόν και έκτοτε διενεργείται κάθε 2 χρόνια από την ημερομηνία διενέργειας του προηγούμενου τεχνικού ελέγχου η οποία αναγράφεται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.)

   Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων υποχρεούνται να έχουν όλα τα οχήματα από το πρώτο έτος κυκλοφορίας τους. Η ισχύς της είναι ενός έτους, εκτός της περίπτωσης των επιβατικών Δ.Χ. (Ταξί) στα οποία η ισχύς της είναι 6μηνιαία.



  Ελάτε σήμερα κιόλας στην Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΜΠΕΚΟΣ αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις στα αστικά κέντρα για τον προκαθορισμένο έλεγχο και απολαύστε παροχές υψηλής ποιότητας με συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό!

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2223091200, 6987099031
Διεύθυνση
Βέλος Αλιβερίου, 34500 / Αλιβέρι
Ιστότοποςhttp://www.ikteo-bekos.4ty.gr
Facebook

FB Ιδιωτικό Κτέο Μπέκος

FB Θανάσης Μπέκος

Emailkteovelos@gmail.com