Τρίτη 3 Αυγούστου «Το μαγικό σχολείο του Μίκυ Μάους» στο Kymi Palace Hotel

  


Τη Τρίτη 3 Αυγούστου στις 21:00 η Παραμυθοχώρα ετοίμασε μια μοναδική έκπληξη για τους μικρούς της φίλους στο πανέμορφο Kymi Palace Hotel !

Ο Μίκυ και η παρέα του, έρχονται να χαρίσουν χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους, αλλά και να τούς διδάξουν την αξία της γνώσης, της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και του σεβασμού ρίχνοντας φως στις αρνητικές επιπτώσεις του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού (bullying), της περιθωριοποίησης από τη μαθητική κοινότητα και των άσκοπων απουσιών από τη σχολική κοινότητα.

Πρωταγωνιστές της διαδραστικής παράστασης κουκλοθέατρου «Το μαγικό σχολείο του Μίκυ Μάους» θα είναι οι διαχρονικοί αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων Μίκυ και Μίνι Μάους, Ντόναλντ και Νταίζη Ντάκ και φυσικά, από αυτήν την παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι, Γκούφη και Πλούτο.

 Μια ιστορία στο πνεύμα των αρχών που πρεσβεύει η Παραμυθοχώρα, οι οποίες επιδιώκουν μέσα από τη χαρά και την ψυχαγωγία των παιδιών να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στους μικρούς μας φίλους, τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

    Θέλοντας να πετύχουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη κατανόηση αυτών των τόσο σημαντικών μηνυμάτων από τα παιδιά, στη φετινή παράσταση κουκλοθέατρου έχουν προστεθεί ερωτήσεις γνωστικής αναδόμησης από την πτυχιούχο life and relationship coach, Ζωή Ζέρβα.

 Τη Τρίτη 3 Αυγούστου ελάτε στη παράσταση «Το μαγικό σχολείο του Μίκυ Μάους»  στο πανέμορφο Kymi Palace Hotel!