FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ


    Η εταιρεία «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αποτελεί τον πιο πιστό σας σύμμαχο σε ότι αφορά τα πυροσβεστικά είδη. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξιόπιστου πυροσβεστικού εξοπλισμού, αυτόματα συστήματα πυρανίχνευσης & πυρόσβεσης, αντιπυρικές πόρτες πυρασφάλειας και αναλαμβάνει και αναγομώσεις πυροσβεστήρων. Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις ISO.

   Η «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αναλαμβάνει εκτός από τη προστασία σας από τη φωτιά και τη προστασία του χώρου σας από έντομα, τρωκτικά και λοιπούς ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μέσα από βιολογικές ατοξικές απεντομώσεις, μικροβιοκτονίες, ακαρεοκτονίες και αποθήσεις φιδιών και πτηνών κάνουν το χώρο σας απόλυτα ασφαλή απομακρύνοντας όλους τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις HACCP.

  Επισκεφτείτε την «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» και απολαύστε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της.


Τηλέφωνο επικοινωνίας2223024128, 6937309086
ΔιεύθυνσηΤαμυναίων 61, Αλιβέρι Ευβοίας
Ιστότοπος  FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
FacebookFB FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Emailforcealiveri@gmail.com