Διαγωνισμός Destination Evia - Προορισμός Εύβοια

 

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, φωτογραφίζουμε τα φυσικά τοπία, την φυσική ομορφιά της Εύβοιας και οι 3 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes κερδίζουν από 2 διανυκτερεύσεις στην Εύβοια!
 
👉 Βήματα Διαγωνισμού:
▪️ Κάνε Like στην σελίδα Destination Evia - Προορισμός Εύβοια
▪️ Στείλε μας με μήνυμα στην σελίδα εδώ (inbox) την φωτογραφία σου από ένα τοπίο της Εύβοιας.
▪️ Εμείς θα δημοσιεύσουμε την φωτογραφία σας στην σελίδα μας Destination Evia με το ονοματεπώνυμο σας.
✅ Δες την φωτογραφία σου να ανεβαίνει στο Destination Evia, να παίρνει τα περισσότερα likes και να κερδίζει!
*Οι νικητές του διαγωνισμού θα μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν στις παρακάτω περιοχές της Εύβοιας και οι διανυκτερεύσεις που προσφέρονται είναι στα εξής ξενοδοχεία:
📍Προσφέρουμε στο 4 αστέρων Kymi Palace στην Κύμη, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας και επικοινωνίας.
📍Προσφέρουμε στο Hotel Iris SPA στα Λουτρά Αιδηψού, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό κατόπιν συνεννοήσεως.
📍Προσφέρουμε στο #Hotel_Elena, Σκύρος - Χώρα , 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, κατόπιν διαθεσιμότητας και επικοινωνίας.
 
**Ο διαγωνισμός θα "τρέχει" μέχρι τις 5 Ιουνίου, όπου στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα ανακοινώσουμε τους νικητές. Νικητές θα είναι οι 3 φωτογραφίες που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στην δημοσίευση στην σελίδα Destination Evia.