Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου, Ερασιτέχνες Άνθρωποι


  Την Τετάρτη 19 Μαϊου 20:00 – 22:00 ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

   Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ένας πολυτάλαντος και πολυπράγμων καλλιτέχνης. Ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, μεταφραστής είναι μόνο κάποιες από τις καλλιτεχνικές του ταυτότητες. Το κοινό τον έχει κυριολεκτικά λατρέψει, τόσο μέσα από τις δυνατές του ερμηνείες στο θέατρο και την τηλεόρασή και ιδιαίτερα από τον πρόσφατο ρόλο του Όθωνα Τζικακόλια, στη δημοφιλή σειρά του Ant1 «Το καφέ της Χαράς».    

   Εκτός από ταλαντούχος καλλιτέχνης ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ζεστός, φιλικός, αυθεντικός και εγκάρδιος, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα λαμπρής πορείας του.

   Μπορείτε να στείλετε τις αφιερώσεις, τις σκέψεις, τις προτάσεις  και τις μουσικές σας επιλογές στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

    Τετάρτη 19 Μαϊου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Βαγγέλη Δουκουτσέλη!