«Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές»

  


Η εταιρεία «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές» δύναται να εξυπηρετήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας!

Με 29 χρόνια εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο χώρο συστημάτων αλουμινίων και των σιδηροκατασκευών, εγγυάται την ποιότητα των υλικών και των κατασκευών της, ως επίσημος πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της Europa στις πιο λογικές τιμές της αγοράς!

Η εταιρεία αναλαμβάνει και την υλοποίηση προγραμμάτων  «Εξοικονομώ Αυτονομώ» με τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα Europa  EOS και ESS  τα οποία έρχονται να προσφέρουν λύσεις θερμομόνωσης ανώτερων συντελεστών, τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε αντικατάσταση παλαιών συστημάτων πληρώντας όλες τις προδιαγραφές του νέου προγράμματος.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στους όμορφους Ταξιάρχες Κύμης Ευβοίας αλλά εξυπηρετεί, κατόπιν συνεννοήσεως, πανελλαδικά.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας , εμπειρία ετών και σεβασμό για τον καταναλωτή η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές» είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη!

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας2222059184,6980804903,6944817234
ΔιεύθυνσηΤαξιάρχαι,Κύμη Ευβοίας
Ιστότοποςwww.kzas.eu
FacebookFacebook Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές
Email
konstantinoszafiris@hotmail.com