Δωρεάν πασχαλινό παραμύθι ebook από την Τζένη Κοσμίδου!

 

Η συγγραφέας, ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης Τζένη Κοσμίδου διαθέτει δωρεάν πασχαλινό παραμύθι ebook για τους μικρούς της φίλους με τίτλο «Η Ρόζα και ο μικρός Κωστάκης σώζουν τα Πασχαλινά Αυγά».

   Το παραμύθι «Η Ρόζα και ο μικρός Κωστάκης σώζουν τα Πασχαλινά Αυγά» είναι το πρώτο από τη σειρά παραμυθιών «Οι Ονειρούληδες». Πρόκειται για μια σειρά ιστοριών με πρωταγωνιστές μικρά, αξιαγάπητα και μαγικά πλασματάκια που προστατεύουν τα όνειρα των μικρών παιδιών. Ό,τι συμβαίνει στον Ονειρόκοσμο επηρεάζει και τον κόσμο των ανθρώπων. Σε κάθε ιστορία ένας μικρός Ονειρούλης καλείται να προστατέψει το όνειρο ενός μικρού παιδιού. 


   Σκοπός αυτών των ιστοριών είναι μέσα από τη χαρά και την ψυχαγωγία που χαρίζει στα παιδιά ένα παραμύθι να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στους μικρούς μας φίλους τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

 

Κατεβάστε δωρεάν το ebook  «Η Ρόζα και ο μικρός Κωστάκης σώζουν τα Πασχαλινά Αυγά» στη σελίδα της συγγραφέως www.tzenikosmidou.eu

 

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Τζένη Κοσμίδου 

Φιλολογική Επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη 

Σύνθεση Εξωφύλλου: Παραμυθοχώρα