Ο Σταύρος Μαρκάλας στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου, "Ερασιτέχνες Άνθρωποι"


 

    Την Τετάρτη 21 Απριλίου 20:00 – 22:00 ο Σταύρος Μαρκάλας μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

   Ο Σταύρος Μαρκάλας είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός. Το κοινό τον έχει κυριολεκτικά λατρέψει, τόσο μέσα από τις δυνατές του ερμηνείες στο θέατρο όσο και από τον ρόλο του Μέγα  στη δημοφιλή σειρά του Ant1 «Παρουσιάστε». Εκτός από ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, ζεστός, φιλικός και εγκάρδιος για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του κατά τη διάρκεια της πορείας του. Σίγουρα έχει να μας χαρίσει πολλές ακόμη σπουδαίες ερμηνείες με τον δικό του μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, αφού αδιαμφισβήτητα μιλάμε για έναν ξεχωριστό ηθοποιό  που δεν αντιγράφεται.

   Μπορείτε να στείλετε τις αφιερώσεις, τις σκέψεις, τις προτάσεις  και τις μουσικές σας επιλογές στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

    Τετάρτη 21 Απριλίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Σταύρο Μαρκάλα!