«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου - Επετειακή Εκπομπή.


    Αυτή την Τετάρτη 14 Απριλίου 20:00 – 22:00, η εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» κάνει ένα αφιέρωμα στον ίδιο της τον εαυτό. Έξι μήνες μετά την πρώτη της εμφάνιση στη συχνότητα του DreamCity, η εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» συνεχίζει να προσπαθεί να μεταμορφωθεί στον πιο στενό φίλο των ακροατών. Ιδιαίτερα αφιερώματα και συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών συναντούν σκέψεις, στιγμές και αφιερώσεις ακροατών αλλά και λυρικές μελωδίες, χαρίζοντας σε όλους ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του ονείρου.

   Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, η πρώτη αυτή επετειακή εκπομπή θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους «Ερασιτέχνες Ανθρώπους». Το πρόγραμμα θα αποτελείται από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και ζητήθηκαν από εσάς περισσότερο όλους αυτούς τους μήνες. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού θα ακούσετε σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση το νέο τραγούδι του Darkon «Ερασιτέχνες Άνθρωποι». Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική μελοποίηση του ομότιτλου ποιήματος της Τζένης Κοσμίδου, το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για τους ακροατές της εκπομπής, με σκοπό να τους ταξιδέψει στα πιο μύχια μονοπάτια του βαθύτερου εαυτού τους.

   Τετάρτη 14 Απριλίου 20:00 – 22:00 συντονιζόμαστε στον DreamCity (www.dreamcity.gr) και το ταξίδι αρχίζει με συνοδοιπόρους όλους τους «Ερασιτέχνες Ανθρώπους» που ζουν κάπου εκεί έξω χαμένοι μέσα στο πλήθος.