O Βασίλης Αρβανίτης μας ταξιδεύει σε κόσμους «Ονειρεμένης μουσικής»

 



Ο Βασίλης Αρβανίτης δεν είναι απλά άλλος ένας ραδιοφωνικός παραγωγός. Είναι πολλά περισσότερα αφού μέσα από την εκπομπή του «Dream Music» κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 στον DreamCity, δημιουργεί για τους ακροατές του νέους κόσμους. Κόσμους γεμάτους όνειρα και λυρικές μελωδίες.

Για το Βασίλη η μουσική δεν έχει στερεότυπα και δεν είναι δυνατό να περιοριστεί από κανόνες. Είναι κάτι μαγικό που ομορφαίνει τα πάντα στο πέρασμα της. Η μουσική είναι Jazz, Funk, Soul, Disco, House, Pop, Rock. Είναι εμείς κι εμείς οφείλουμε να την μοιραζόμαστε απλόχερα.

Από πολύ μικρό παιδί ο Βασίλης, θυμάται τον εαυτό του να μαγεύεται από τη μουσική και να μαγεύει τους γύρω του με αυτή. Τόσο που άρχισε να εργάζεται πολύ και εντατικά πάνω σε αυτή.



Από τα δεκαπέντε του μόλις χρόνια έπαιζε μουσική σε μαγαζιά (DJing), πράγμα που κυριολεκτικά λάτρευε. Τριάντα ένα χρόνια μετά η αγάπη του αυτή, όχι απλά έχει την ίδια ένταση αλλά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Αυτή την μεγάλη δίχως όρια αγάπη μοιράζεται με το κοινό κάθε Τρίτη στην εκπομπή του. Η ένταση των συναισθημάτων του για τη μουσική είναι έκδηλη σε κάθε εκπομπή του, σε κάθε «κομμάτι» που μοιράζεται με το κόσμο. Η σχέση του με το κοινό είναι κυριολεκτικά μαγική μετατρέποντας κάθε εκπομπή του σε μια ξεχωριστή και εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία.

Αυτή την εμπειρία μπορείτε να ζήσετε και εσείς κάθε Τρίτη 20:00 με 22:00 στην μαγική «Ονειρούπολη». Ο Βασίλης θα σας περιμένει στον www.dreamcity.gr για να μοιραστεί μαζί σας τις ονειρεμένες μουσικές του είτε σαν DJ, είτε σαν παραγωγός στον DreamCity WebRadio! Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει «Music is always on!».