Πρεμιέρα για την εκπομπή του Σταυρου Πηλιχού «Ονειροπαγίδα» στον μαγικό Dreamcity


 

  Ο Σταύρος Πηλιχός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν από το «The Voice». Κοινό και κριτές κυριολεκτικά τον λάτρεψαν τόσο λόγο του μεγάλου ταλέντου του όσο και του ήθους που χαρακτήριζε κάθε του εμφάνιση.

   Ο Σταύρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Μυήθηκε στην μουσική από την προσχολική του ηλικία και εκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών σε πιάνο και φωνητική. Στα 18 του έφυγε από το νησί εκπληρώνοντας την μύχια επιθυμία του να ανακαλύψει τη δύναμη της επιστήμης. Γύρισε λίγα χρόνια αργότερα ως Μοριακός Βιολόγος και Γενετιστής, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει το προσωπικό του ταξίδι στη μουσική. Έκτοτε περιπλανιέται και στους δύο κόσμους (επιστήμης και μουσικής) κατακτώντας τους προσωπικούς του στόχους με επιμονή και πολλή δουλειά.

   Ένας νέος καλλιτεχνικός σταθμός για αυτόν είναι και ο DreamCity, το μαγικό WebRadio της Ονειρούπολης. Ο DreamCity δεν είναι άλλο ένα Web Radio. Είναι ένα λυρικό μέρος που τα όνειρα παραγωγών, αρθρογράφων και ακροατών γίνονται πραγματικότητα. Χωρίς τη παραμικρή διάθεση υπερβολής θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως μια «Μέκκα» τέχνης και πολιτισμού. Από το δυναμικό αυτού του τόσο ιδιαίτερου σταθμού δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένας καλλιτέχνης σαν τον Σταύρο Πηλιχό.

  Θα έχουμε λοιπόν τη χαρά να απολαμβάνουμε την εκπομπή του αγαπημένο μας καλλιτέχνη  «Ονειροπαγίδα» κάθε Δευτέρα 18:00 – 20:00 στον www.dreamcity.gr

  Γιατί όμως ο Σταύρος διάλεξε αυτή τη τόσο ιδιαίτερη ονομασία για την εκπομπή του;

«Η ονειροπαγίδα αποτελεί δημιούργημα του ανθρώπου προκειμένου να προστατευτεί με μαγικό τρόπο από τα άσχημα όνειρα. Με τον ίδιο τρόπο, η «Ονειροπαγίδα» θα αποτελέσει ένα μουσικό φίλτρο από κάθε άσχημη σκέψη, από κάθε άσχημη κατάσταση.

   Η ραδιοφωνική εκπομπή αυτή, προτίθεται να αποτελέσει μοναδικό εργαλείο σύντηξης της πλούσιας συναισθηματικής παλέτας του ανθρώπου προκειμένου να χρωματίσει μοναδικά τη ζωή!

Η μαγεία της μουσικής μπορεί να δημιουργήσει θαύματα, αρκεί να πιστέψει κανείς σε αυτή!» μας λέει ο αγαπημένος μας δημιουργός.



  Με αυτές τις όμορφες σκέψεις κάνει πρεμιέρα η «Ονειροπαγίδα» του Σταύρου Πηλιχού, Δευτέρα 8 Μαρτίου με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και καλεσμένη τη φιναλίστ του «The Voice» Αθηνά Βέρμη!

  Δευτέρα 8 Μαρτίου 18:00 – 20:00 συντονιζόμαστε στον μαγικό www.dreamcity.gr και στην «Ονειροπαγίδα» του Σταύρου Πηλιχού!