Η Έλενα Καργοπούλου σκορπά την δική της νεραιδόσκονη μέσα από τη συχνότητα της Ονειρούπολης


Κάθε Παρασκευή ακριβώς τα μεσάνυχτα η νεράιδα της Ονειρούπολης Έλενα Καργοπούλου, κερνά σφηνάκια νεραϊδόσκονης υπό τη μορφή αγαπημένων μουσικών επιλογών μέσα από την εκπομπή της «Pixie Dust» συχνότητα του DreamCity του WebRadio της Ονειρούπολης.

Τα ωραιότερα νυχτερινά παραμύθια γίνονται πραγματικότητα και ξεδιπλώνονται μπροστά στα έκθαμβα μάτια των ακροατών. Η μαγεία της μουσικής αποκτά άλλη δύναμη μέσα από τις επιλογές της Έλενας. Η ιδιαίτερη φωνή της μας ταξιδεύει σε κόσμους παραμυθένιους και εκείνη ως ένας άλλος Πήτερ Παν μας ξεναγεί σε αυτούς μέχρι τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Αυτό το μαγικό πλάσμα αγαπά τη μουσική, από όποια χώρα του μουσικού κόσμου κι αν προέρχεται. Αγαπά επίσης να γράφει αλλά και κάθε άλλη μορφή τέχνης. Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της εκπο,πής της, μπορεί να έχουμε την τύχη να ξεχάσει το μικρόφωνο της ανοιχτό και τότε μπορεί να την ακούσουμε να τραγουδά στα κλεφτά.

Όταν της δίνεται η ευκαιρία κουβεντιάζει γραπτώς σε blogs αλλά και λευκές σελίδες. Όταν δεν εργάζεται, συνηθίζει να γράφει μετά μουσικής. Όταν δε γράφει, κάνει πάρτυ πίσω από τα μικρόφωνα. Όταν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το αέρινο πλάσμα ζει μέσα από τη μουσική και η μουσική κυλά στις φλέβες της.

Ο παραμυθένιος κόσμος της είναι μια αληθινή όαση μέσα στη σκληρή καθημερινότητα. Μια όαση που εύκολα μπορεί να βρει κανείς αρκεί να συντονιστεί στη συχνότητα του www.dreamcity.gr

Το ξημέρωμα του Σαββάτου μας βρίσκει πρωταγωνιστές στο πιο όμορφο μουσικό παραμύθι και ο τίτλος αυτού «Pixie Dust». Παραμυθάς μας η Έλενα Καργοπούλου και προορισμός η μαγική Ονειρούπολη.