Οι Κυριακές φωτίζονται από το άστρο της Επιστήμης Λουκίσα


Οι Κυριακές μας έχουν ακόμη έναν λόγο να είναι πολύ ξεχωριστές. Ο λόγος αυτός έχει όνομα και λέγεται Επιστήμη Λουκίσα! Ένα όνομα τόσο ιδιαίτερο και φωτεινό όσο η εκπομπή «Starlight» που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του DreamCity κάθε Κυριακή από τις 18:00 έως τις 20:00.

Οι μουσικές της επιλογές είναι αληθινά «ξεσηκωτικές». Αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ δυνατό ταπεραμέντο, ικανό να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του.

Αυτή η τόσο λαμπερή παρουσία με ένα μαγικό τρόπο μπορεί να κατακτήσει ακόμη και τον πιο «δύσκολο» ακροατή από τα πρώτα λεπτά που θα την ακούσει. Η φωνή της αποπνέει μια πολύ ιδιαίτερη ζεστασιά που γεννά αμέσως ένα συναίσθημα οικειότητας. Κάθε της φράση είναι και ένα βήμα κατάκτησης στην καρδιά αυτών που την ακούνε και η Επιστήμη κάνει αβίαστα αμέτρητα τέτοια βήματα σε κάθε της εκπομπή. Βέβαια, αυτή είναι η φωτεινή πλευρά του αστεριού που κοσμεί την αγαπημένη Ονειρούπολη.

Σε όλα τα άστρα υπάρχει πάντα και η σκοτεινή όψη η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι εξίσου γοητευτική. Η Επιστήμη παρά την τρυφερότητα που αποπνέει είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Ο δυναμισμός αυτός αναβλύζει πηγαία τόσο από τις μουσικές της επιλογές όσο και από τα σχόλια και το ιδιαίτερο χιούμορ της. Πως όμως ξεκίνησε αυτό το κορίτσι την ενασχόλησή της με το ραδιόφωνο και τη μουσική γενικότερα;

Η αγάπη της για τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία μόλις επτά ετών όταν για πρώτη φορά ακούμπησε τα πλήκτρα ενός αρμονίου. Από τότε κάθε ώρα, κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε ταξίδι και ανάμνηση της ζωής της είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μια μελωδία.

Η ίδια συχνά παραδέχεται πως οι πιο σημαντικές αναμνήσεις στη ζωή της ανέκαθεν συσχετιζόντουσαν με τη μουσική. Αναπολεί νοσταλγικά στιγμές του παρελθόντος όπου παρέα με φίλους έκαναν «επιδρομές» σε μικρά συνοικιακά μαγαζάκια ψάχνοντας για βινύλια και μιλώντας για τα αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Το φωτινό αστέρι που ακολουθεί όλα της τα βήματα την έφερε στον www.dreamcity.gr και από εκεί με την καλή διάθεση και τη ζεστασιά που την χαρακτηρίζουν μοιράζεται με το κοινό αγαπημένες μουσικές, απόψεις και συζητήσεις, δημιουργώντας την πιο ωραία παρέα που θα μπορούσε κανείς να βρει κάνοντας αληθινά ξεχωριστά τα απογεύματα της Κυριακής.

Αγαπημένη της έκφραση:

«Join us and share our dream!»