Τα βράδια της Παρασκευής όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον μαγικό μουσικό κόσμο του Θοδωρή Τσολακίδη

 


Μετά από μια έντονη εβδομάδα ο Θοδωρής Τσολακίδης μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι, μια ξεχωριστή απόδραση χωρίς ιδιαίτερο προορισμό. Πρωτόγνωροι κόσμοι γεμάτοι χρώματα και μουσική  για όλα τα γούστα ξεδιπλώνονται μπροστά μας στο DreamCity WebRadio. Οδηγός μας σε αυτή την όμορφη διαδρομή ο Θοδωρής Τσολακίδης.

Οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές, το σπάνιο ηχόχρωμα της φωνής του αλλά και η πραότητα που τον χαρακτηρίζουν είναι μονάχα λίγα από τα χαρακτηριστικά που δίνουν στον Θοδωρή τη δύναμη να απαλλάσσει από τα πρώτα λεπτά τον ακροατή του από κάθε έγνοια, άγχους και έντασης.

Ο  αγαπημένος μας ραδιοφωνικός παραγωγός γεννήθηκε στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη στις αρχές του ’90.  Η πρώτη του επαφή με το ραδιόφωνο και τη μουσική ξεκίνησε από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του. Το αγαπημένο του παιχνίδι το οποίο δεν αποχωριζόταν ποτέ ήταν ένα μικρό κίτρινο ραδιοφωνάκι.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια η αγάπη αυτή μεγάλωνε. Η μουσική έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της προσωπικότητας του. Όσοι τον γνωρίζουν καλά τον θυμούνται μονίμως με ένα ζευγάρι ακουστικά στα αυτιά, χαμένο στους δικούς του μουσικούς κόσμους. Το ραδιόφωνο αποτελούσε ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της προσωπικότητας του. Μέσο διαφυγής από την πραγματικότητα σε σπάνιους μουσικούς κόσμους.

Η μέχρι τώρα πορεία του αποδεικνύει πως ήταν αληθινά καρμικό το να βρεθεί στο δυναμικό της μαγικής Ονειρούπολης. Μέσα από τη συχνότητα της, κάθε Παρασκευή 22:00 με 00:00, μοιράζεται με το κοινό  μουσικές, σκέψεις, γέλια και ό,τι άλλο αισθάνεται. Η αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει χαρίζει αμεσότητα στην επικοινωνία του με το κοινό κάνοντας τον από τη μία στιγμή στην άλλη αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ακροατών. Ένα κομμάτι που μετά την πρώτη ακρόαση αγαπούν τόσο που δύσκολα θα μπορούσαν να το αποχωριστούν.

  Ο Θοδωρής συνηθίζει να λέει πως «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ το να μοιράζεσαι αυτά που αγαπάς με άλλους ανθρώπους ειδικά όταν αυτά έχουν ως επίκεντρο τη μουσική.»

  Τις Παρασκευές λοιπόν συντονιζόμαστε στο www.dreamcity.gr και αφηνόμαστε στον μαγικό κόσμο της εκπομπής «Music Boulevard» με οδηγό τον Θοδωρή Τσολακίδη.