Ο Τάκης Χρυσικάκος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»


 Την Τετάρτη 24 Μαρτίου 20:00 – 22:00 ο Τάκης Χρυσικάκος μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

   Ο Τάκης Χρυσικάκος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ταυτόχρονα είναι όμως και ένας πολύ σεμνός άνθρωπος. Πρόκειται για έναν αληθινό φύση και στάση ζωής καλλιτέχνη.  Έναν άνθρωπο που επιλέγει προσεκτικά το κάθε του βήμα. Οι παραστάσεις που έχει  «ζωντανέψει» ως ηθοποιός ή σκηνοθέτης είναι πραγματικά μοναδικές και ιδιαίτερα απαιτητικές.  Οι ερμηνείες του είναι αληθινά συνταρακτικές.

   Το κοινό τον ακολουθεί πιστά σε όλη τη μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία και εκείνος πάντα φροντίζει να ικανοποιεί τις προσδοκίες του κόσμου χαρίζοντας ρεσιτάλ ερμηνειών. Το να παρακολουθήσει κάποιος αυτόν το μεγάλο καλλιτέχνη να ερμηνεύει είναι μια μοναδική και ανεπανάληπτή εμπειρία και ταυτόχρονα ένα μεγάλο σχολείο για όλους τους νεότερους.

    Τετάρτη 24 Μαρτίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Τάκη Χρυσικάκο!