Ο Μπάμπης Νίτας μας ταξιδεύει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στον δικό του μουσικό κόσμο, πατώντας μια φρένο μια γκάζι!

 


Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρίσματα που κοσμεί την προσωπικότητα ενός ανθρώπου είναι το χιούμορ. Όταν μάλιστα αυτό είναι πρωτότυπο και πολύ ευρηματικό μπορεί να κερδίσει ακόμη και τον πιο δύσκολο συνομιλητή.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά ταλέντα του ραδιοφωνικού παραγωγού Μπάμπη Νίτα που τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πλήθος συναδέλφων του. Η εκπομπή του «Μια φρένο μια γκάζι» στον DreamCity κάθε Πέμπτη 20:00 - 22:00 έχει κερδίζει μεγάλη μερίδα ακροατών οι οποίοι ακολουθούν πιστά τον αγαπημένο τους παραγωγό.

Ιδιαίτερα ροκ ακούσματα, χιούμορ, επικές ατάκες  αλλά και άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό είναι μονάχα κάποια από τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν τον Μπάμπη και την εκπομπή του στις καρδιές του κόσμου.

Η αγάπη του Μπάμπη για την μουσική ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια. Όσοι τον γνωρίζουν καλά τον θυμούνται σχεδόν πάντα, με ένα ζευγάρι ακουστικά να ακούει μουσική. Μουσική παντού και πάντα! Στη δουλειά, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στις βραδιές με φίλους.

Μεγάλωσε σε μια εποχή που η αγορά ενός cd η ενός δίσκου ήταν μέρος μιας «ιεροτελεστίας» και η συζήτηση με φίλους γι’ αυτό αποτελούσε το θέμα της ημέρας.

Πριν από πολλά χρόνια ο Μπάμπης είχε φτιάξει με κάποιους καλούς φίλους ένα γκρουπάκι και μαζί τους έπαιζε όλα εκείνα τα ροκ τραγούδια που αγαπούσε. Όπως συχνά συνηθίζει να λέει, αυτή του η εμπειρία ήταν το καλύτερο πράγμα που του είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα ή καλύτερα μέχρι την επόμενη.

Πριν από δυο περίπου χρόνια η αγάπη του για την μουσική και το ραδιόφωνο κι ένα όμορφο παιχνίδι της τύχης τον έφεραν στον  www.dreamcity.gr, στην αγαπημένη  Ονειρούπολη!

Μέσα από αυτήν, η μουσική και η αγάπη του κόσμου επέστρεψε στη ζωή του λίγο διαφορετικά, αλλά το ίδιο όμορφα!

Αν αγαπάτε τη ροκ μουσική, το υψηλής ποιότητας χιούμορ, την άμεση επικοινωνία και τις δυνατές συγκινήσεις, δεν έχετε παρά να ακούσετε την εκπομπή του «Μια φρένο, μια Γκάζι». Μια φορά είναι αρκετή για να σας μετατρέψει σε φανατικούς ακροατές!