Έφη Βαγιάνου και Άρης Λουκίσας, ενα ραδιοφωνικό σουρεάλ δίδυμο

 


Με αλλόκοτη διάθεση για ξένη μουσική, ξεκαρδιστικές «κακές» ειδήσεις και έντονη αίσθηση του χιούμορ,, έρχονται κάθε Παρασκευή 20:00 – 22:00 στον DreamCity  με την εκπομπή «Alien»

Ας τους γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα

Ο Άρης Λουκίσας αγαπά πολύ τη μουσική, τη φωτογραφία και το σκυλί του το οποίο έχει ονομάσει Νέμεσις. Του αρέσει να διηγείται φανταστικές χιουμοριστικές ιστορίες.

Το θηλυκό ήμισυ της εκπομπής «Alien» είναι πολύ ξεχωριστό. Ο λόγος φυσικά για την  Εφη Βαγιάνου ένα χαρούμενο  πλάσμα που από τις πρώτες λέξεις στο μικρόφωνο κερδίζει κάθε ακροατή.

Γραφίστας στο επάγγελμα με καριέρα στο χώρο του καφέ, που αποτελεί την μεγάλη της αγάπη, περνά σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της εκτός σπιτιού, εξερευνώντας την Αθήνα.

Αγαπά τις εκδρομές και τα ταξίδια. Κυρίως όταν αυτά πραγματοποιούνται με μηχανή. Λατρεύει τις στιγμές με φίλους και δίνει και την ψυχή της για ξενύχτια και βραδιές φαγητού και ποτού με αυτούς.

Μέσα από την εκπομπή «Alien», επιδιώκει να μοιραστεί με το κοινό μουσική, νέα, ενδιαφέρον απόψεις και φυσικά ιδιαίτερες στιγμές

Κάθε Παρασκευή λοιπόν «Alien», στον www.dreamcity.gr για ένα παράδοξο ψυχαγωγικό ταξίδι.