Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον DreamCity Web Radio


 

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 ο αγαπημένος Στράτος Τζώρτζογλου μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

  Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και καταξιωμένους ηθοποιούς της χώρας μας. Το άστρο του ξεκίνησε να λάμπει από πολύ νωρίς, όταν ακόμη έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική τέχνη, ως τελευταίος μαθητής του μεγάλου Κάρολου Κουν.

  Έκτοτε διέπρεψε σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση μέσα από ξεχωριστές δουλειές και ηχηρές συνεργασίες. Πέρα από ένας ταλαντούχος και λαμπερός ηθοποιός, ο Στρατός Τζώρτζογλου είναι και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος έχει μελετήσει φιλοσοφία, γεγονός που αναβλύζει πηγαίο μέσα από τις απόψεις του περί ζωής και καταφέρνει να μαγεύει πάντα τους συνομιλητές του.

  Ένας τόσο δημιουργικός άνθρωπος θα ήταν αδύνατο να περιοριστεί από τα αυστηρά μέτρα που μας έχει επιβάλει η πρωτόγνωρή υγειονομική κρίση που βιώνουμε. Βρήκε λοιπόν τον δικό του τρόπο να παράγει τέχνη και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και την αγάπη του για την υποκριτική και τον συνάνθρωπο. Μέσα από Online personal μαθήματα υποκριτικής & αυτοβελτιωσης, τα οποία απευθύνονται σε εφήβους άνω των 14 ετών αλλά και ενήλικες που επιθυμούν να εισχωρήσουν πιο βαθιά στο κόσμο του θεάτρου και να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι σε συνδυασμό με τους 16 Νόμους της Επιτυχίας του Ναπολεοντα Χιλλ.

      Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Στράτο Τζώρτζογλου!