Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αιμοδοσία αγάπης στο Αυλωνάρι Ευβοίας

 


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Αυλωναρίου και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οριου στο Αυλωνάρι.

 Η συνεργασία των δύο συλλόγων καθώς και του ιατρού Γεώργιου Ζέρβα και του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Χαλκίδας ήταν εξαιρετική.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο συλλόγων ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων και τον περιορισμό της διασποράς του Covid 19.

Σε μια περίοδο που οι απαιτήσεις για αίμα συνεχώς αυξάνονται η ενίσχυση της Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας αποτελεί πράξη μείζονος σημασίας και κοινωνικής ευθύνης.

Οι κάτοικοι της περιοχής απέδειξαν για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη τους για τους συνανθρώπους τους. Τέτοιες δράσεις αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, ιδίως στις πρωτόγνωρες και δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

 Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους. Μονάχα ενωμένοι και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη νέα κρίση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.